föreläsning

Få perspektiv på din livssituation och samhället vi lever i

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

2 lax guld

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

Tack Gud, softish!

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

Konferencier / moderator

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

2 lax guld

  • En Dogge Doggelito föreläsning om att vända någonting negativt till positivt och att våga satsa och på sina egna drömmar.
  • Han har själv vuxit upp i Alby och har fått uppleva utanförskap, utsatthet och förstörelse på nära håll, men också en berikande gemenskap och möjligheter som bara ett liv i samspel med andra kulturer kan erbjuda.
  • Oavsett var du har dina rötter är det möjligt att växa! Det kan handla en del om dina förutsättningar, men ännu mer om dina egna beslut och egna vägar.

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

Tack Gud, softish!

  • I dessa tider där man förlitar sig mer på materiella erövringar och teknologi kan man lätt glömma den mänskliga närheten och den gudomliga kraften som finns inom oss alla.
  • En Dogge Doggelito föreläsning som inspirerar med utgångspunkt i sina egna med- och motgångar i livet både barn, ungdomar och vuxna att omfamna sin tro och använda dess styrka för att våga satsa på och förverkliga sina drömmar.

DOGGE DOGGELITO FÖRELÄSNING

Konferencier/moderator

  • Dogge Doggelito har en förmåga att skapa nära kontakt med sin publik, oavsett om det är på en konferens, festival eller en mässa. Hans snabbhet, spontanitet och verbala skicklighet har gjort honom till en efterfrågad moderator, konferencier och programledare.

I sina föreläsningar tar Dogge Doggelito avstamp i ett minst sagt händelserik liv. Ett liv som kantats både av fantastiska framgångar och enorm sorg. Hans livsriktning har gett honom förmågan att gång på gång komma på fötterna igen. Att vara en kreativ och skapande människa trots att allt annat i livet tycks gå emot en är en utmaning, men det är inte omöjligt. Doggelito föreläser för alla ålderskategorier och delar med sig av lärdomar som denna, alltid anpassat på ett sätt som passar publiken, och levererar både värme, humor och allvar. Hans fattiga uppväxt i Stockholmsförorten Alby ha dessutom gett honom insikter om många av de utmaningar som samhället brottas med idag, och dem delar han också med sig av. Dogges föreläsningar blandar det stora och det lilla, det roliga och det allvarliga.

Dogges föreläsningar blandar det stora och det lilla, det roliga och det allvarliga. Kombinerat med insikter som kan lära oss alla någonting om hur vi ska ta oss an våra liv.